PROGNOZA METEO: Vremea se va mentine deosebit de rece

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:13

Vremea se va mentine deosebit de rece pentru prima decada a lunii octombrie. Cerul va fi de la variabil la senin, cu innorari temporare si izolat ploi slabe in estul si in sud-estul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in Moldova, Dobrogea, Baragan si la munte. Temperaturile maxime vor fi de la 4...5 grade in estul Transilvaniei pana la 14 grade in vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -4 si 5 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul valorii de -6 grade.

Se va produce bruma in nord-vest si centru si pe arii mai restranse in rest, iar in jumatatea de vest, in special noaptea, local va fi ceata.

La Bucuresti vremea se va mentine deosebit de rece, cu precadere noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil spre partial noros ziua si senin pe timpul noptii, iar vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata, iar in zona preoraseneasca va fi posibila producerea brumei.


La munte vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta data din an indeosebi noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare ziua in zona Carpatilor Orientali si a Carpatilor Meridionali, unde doar izolat si trecator va ninge slab. Vantul va prezenta intensificari temporare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: