COSMARUL oricarui parinte! Era mama a doua fete, insa i s-a intamplat un lucru INFIORATOR

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:14

Femeia din imagine, pe nume Zoe Bottrill, avea 27 de ani cand mama ei a observat cateva lucruri ciudate. Ea incepea sa uite lucruri si sa piarda in mod inexplicabil din ce in ce mai multe obiecte.

Totul s-a transformat intr-un adevarat cosmar in momentul in care, la 29 de ani, Zoe a fost diagnosticata cu dementa. Ce este si mai grav este ca femeia este si mama a doi copii mici. In prezent, ea se afla in fazele finale ale bolii, si isi petrece toata ziua stand ghemuita intr-un scaun.

Astfel, la 42 de ani, este incapabila sa isi mai miste membrele, poate consuma doar lichide si nu isi da seama ce se petrece in jurul ei.

Mai mult, nu a mai vorbit de 4 ani de zile si a surzit. Mama ei, in varsta de 63 de ani, este devastata.

"Cand am primit diagnosticul de la medici am crezut ca nu mai am pentru ce sa traiesc. Si acum cred asta! Parca nu mai este copilul meu, nu mai este fetita mea. Este ca o stana de piatra. Viata ei nu este nimic altceva decat un cosmar negru, care nu se mai termina", a spus in lacrimi femeia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”