Surpriza de proportii! Christian Sabbagh, actor intr-un film de succes

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Christian Sabbagh, prezentatorul principalului grupaj informativ de la Kanal D, suprinde placut ori de cate ori are ocazia.

Acesta a jucat, acum 26 de ani, in pelicula “Trenul de aur”, o coproductie romano-poloneza. Fanii lui Christian Sabbagh, vedeta Stirilor Kanal D, i-au facut acestuia o mare surpriza, postandu-i pe contul de Facebook cateva poze cu el din filmul “Trenul de aur”, realizat in 1987, o coproductie romano-poloneza.

Pelicula abordeaza tema tranzitarii tezaurului polonez pe teritoriul tarii noastre in perioada celui de-al doilea razboi mondial, iar Christian interpreteaza rolul unui ofiter care protejeaza trenul ce aduce pretiosul transport. Vedeta

a jucat in “Trenul de aur” alaturi de titani ai scenei romanesti, precum Mitica Popescu, Mircea Albulescu sau Gheorghe Cozorici.

A fost o onoare pentru mine sa joc intr-un asemenea film, asa ca apreciez gestul fanilor mei si le multumesc public ca mi-au postat fotografiile respective pe Facebook ”, a declarat Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh prezinta principalul buletin al Stirilor Kanal D, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 19:00.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

 

Taguri: