Le ploua in case la fel ca afara! Stau sub umbrele si se invelesc in paturi si celofane

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Ati locui asa intr-un asemenea apartament? Ei bine, cateva familii dintr-un bloc craiovean nu au incotro. Pentru ele, ultima saptamana a devenit un cosmar. Iar in fiecare zi cu ploaie, au stat cu umbrelele deschise in case.

Florea Iovan este unul dintre locatarii cei mai afectati. Din cauza acoperisului facut praf, nici nu mai conteaza ca sta in casa ori afara. Va imaginati cum e ca toata familia sa stea pe rand la schimbatul oalelor si ligheanelor? Cum se umplu, ele trebuie rapid golite, iar ca sa stearga apa de pe jos, prosoapele au fost tranformate in carpe.

Cel mai grav este ca intr-unul dintre dormitoare doarme o fetita de 6 ani.

De frica sa nu se ude si sa nu raceasca, micuta e invelita noapte de noapte cu paturi si folie de plastic.

Problema cu acoperisul e una veche. Oamenii au fost convinsi ca o rezolva daca pun ban pe ban si il repara. S-a facut o licitatie, iar firma care a castigat a primit avans 12.000 de lei si urma sa mai primeasca inca 8.000, la finalizarea lucrarii.
De cateva saptamani, insa, locatarii s-au trezit lasati cu ochii-n ploaie!

Am incercat sa stam de vorba si cu patronul firmei care s-a ocupat de lucrare. Ascultati reactia. Da, ati auzit bine! Patronul firmei ne-a trantit telefonul in nas! Revoltati peste masura, mai ales ca, spun oamenii, si ei sunt tratati la fel, au de gand sa dea compania in judecata pentru pagubele produse si pentru ca au lasat acoperisul neterminat.

##VIDEO81593##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”