MISTERUL verighetei lui Becali! Latifundiarul nu renunta la ea nici in puscarie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Nu a observat nimeni, pana acum cateva zile, ca latifundiarul Gigi Becali are inca verigheta pe deget!

Noi am aflat ca patronul Stelei nu poate renunta la inel nici in ruptul capului, desi  regulamentul prevede ca nu are voie sa poarte nici un fel de bijuterie. Scrie negru pe alb intr-un ordin al Ministerului Justitiei.

Suntem convinsi ca  va intrebati de ce Becali are parte de un tratament preferential. Ei bine, nu-i deloc asa. Gardienii din penitenciarul Jilava au incercat sa-i ia bijuteria, dar n-au reusit.

Nu-i iese de pe deget si pace. Ar mai fi fost o varianta: sa fie dus la un medic, dar pentru asta ar trebui sa isi dea acceptul.

Se pare insa ca Gigi Becali nici nu se gandeste sa renunte la verigheta, singurul lucru care ii aminteste de sotia sa. Dupa cum puteti vedea in imagini, Gigi Becali nu incearca deloc sa isi ascunda verigheta atunci cand incearca sa comunice cu  jurnalistii din duba penitenciarului.


Cum Gigi Becali a sarit de multe ori in ajutorul semenilor, romanii nu l-au uitat. Ca sa nu aiba probleme din cauza verighetei in penitenciar, multi ii dau sfaturi practice!
##VIDEO81658##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire