El e barbatul care e mereu beat desi nu pune gura pe bautura. O boala digestiva rara ii transforma alimentele pe care le mananca in alcool

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 14:40

Caz socant in Marea Britanie! Un barbat e mai mereu beat desi nu bea niciodata alcool.

Matthew Hogg, un tanar in varsta de 34 de ani sufera de o boala rara care ar putea fi denumita sindromul omul vesnic beat. O substanta secretata in exces de organism ii trasnforma alimentele in alcool, tanarul fiind mai mereu mahmur.

Cazul sau i-a uimit pe medici! Mathew are o dieta stricta deoarce trebuie sa manace numai anumite alimente, in special cele care nu fermenteaza in timpul digestiei pentru a nu se imbata.

Tanarul trebuie sa manace exclusive carne, peste si legume fierte, dar si nuci. Dulciurile, bauturile carbogazoase, cartofii prajiti sau alte alimente il imbata mai ceva ca vinul.

Regimul alimentar strict doar ii reduce simptomele, tanarul fiind nevoit sa traiasca toata viata cu aceasta boala al care ileac nu a fost gasit pana acum.

Se pare ca prezentam simptomele bolii inca de la nastere. In timpul copilariei imi aduc aminte de episoadele asa ziselor betii fara alcool, insa nu realizam despre ce ar putea fi vorba.

Insa ca adolescent am vrut sa petrec mult si am inceput sa beau alcool cand simptomele s-au agravat. Asa am descoperit boala de care sufar
”, a declarat tanarul pentru Daily Mail.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.