Romania s-a zguduit! CUTREMUR de 5,5 grade in Vrancea. Se asteapta alte replici

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:15

Un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, urmat la scurt timp de un altul de 2,6 grade, produse in zona Vrancea, in dimineata zilei de duminica, i-a alarmat pe romani.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter s-a produs duminica, la ora 4.37, in Vrancea, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului. Potrivit directorului stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, sunt posibile replici de pana in 4 grade. Un alt cutremur in zona Vrancea, de 2,7 grade pe scara Richter, s-a produs duminica, la ora 8.10.

Cutremurul din 6 octombrie s-a produs la o adancime de 134 de kilometri, fiind simtit si la Bucuresti.

Potrivit directorului stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, sunt posibile replici de pana in 4 grade. Cutremurul s-a produs la 40 de kilometri de Covasna, la 46 de kilometri de Focsani, la 47 de kilometri de Ramnicu Sarat, la 52 de kilometri de Targu Secuiesc si la 55 de kilometri de Marasesti, informeaza Mediafax.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.