Socant! Si-a injectat steroizi in muschi ca sa fie precum idolul sau. Vezi ce reactie au avut prietenii lui!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 aug 2021, 10:00

Un barbat care a vrut sa arate precum campionii de culturism si-a injectat synthol in muschi. Transformarea i-a lasat cu gura cascata pe prietenii lui.

Synthol este una dintre cele mai controversate substante folosite in general de culturisti sau de cei care vor sa isi creasca rapid masa musculara. Se injecteaza local in muschi, in zona in care se doreste marirea. Poate fi considerat drept o operatie estetica facuta acasa, caci muschii vor arata de parca ar fi fost umflati cu pompa, in cel mai scurt timp. Este foarte periculoasa, dar cu toate astea multi o folosesc, in special amatori, care nu stiu la ce riscuri se supun.

Tanarul din materialul video de mai jos si-a injectat synthol in muschi. A vrut sa-si impresioneze prietenii cu transformarea pe care a suferit-o, numai ca acestia l-au cam luat peste picior. Uneori ce nu este natural, devine ridicol!


Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”