Miley Cyrus, de la o fetita inocenta la o diva care starneste controverse! Vezi cele mai mediatizate aparitii

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:20

Miley Cyrus, pe numele ei adevarat Destiny Hope Cyrus, s-a nascut pe 23 noiembrie 1992 in Nashville, Tennessee din Statele Unite ale Americii este o cantareata si o actrita americana.

Cariera solo a inceput cu albumul "Meet Miley Cyrus", care a fost lansat in anul 2007. La sfarsitul acestui an Miley a incheiat o relatie de doi ani cu Nick Jonas din trupa Jonas Brothers. ##GALLERY268##

In iulie 2009 a inceput o relatie cu actorul australian Liam Hemsworth cu care a jucat in filmul "The Last Song". In ciuda faptului ca cei doi urmau sa se casatoreasca, ei au anuntat in toamna anului 2013 ca s-au despartit.

Vestimentatia actritei s-a schimbat considerabil pe parcursul anilor, aceasta a ajuns de la o adolescenta Diney la o adevarata diva. Alegerile vestimentare excentrice pe care le face lanseaza adevarate dezbateri in randul tabloidelor. Cu toate acestea creatorii de moda au plasat-o la rubrica "bine imbracate".

Mai jos puteti vedea cum s-a schimbat Miley Cyrus de-a lungul timpului, de la o fetita inocenta la o diva sexy.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.