O exeperta in frumusete a socat cand a marturisit cum se mentine tanara. “Imi spal fata cu…”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 31 aug 2021, 10:35

Marturisirile unei experte in frumusete au bulverat industria produselor cosmetice. Un lichid banal, dar controversat, lotiune magica pentru ten?

Sylvia Chandler, proprietara unui magazin care vinde produse bio de infrumusetare a socat audienta la un seminar cand a marturisit cum se mentine tanara. Femeia a dezvaluit ca se spala pe fata cu propria urina pe care o si bea, de altfel. Dezvaluirile ei au lasat publicul cu gura cascata! Ea a adaugat ca face chiar si baie in urina. Experta in frumusete, in varsta de 63 de ani, a declarat ca urina este un lichid care poate fi folosit cu succes in diferite scopuri terapeutice.



Faptul ca beau propria urina ma ajuta sa fiu sanatoasa si energica. De asemenea ma mentine tanara, iar barbatii raman adesea surprinsi cand le spun ce varsta am. Dimineata beau un pahar cu urina si inca alte doua in restul zilei. Are un gust delicious, asemenator apei, dar putin mai dulce ” a martursit Sylvia Chandler.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: