CUM AR PUTEA ARATA metroul in viitor! VIDEO cu trenul care nu are nevoie de conductor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2020, 14:05

Un tren cu aspect futurist, care in viitor ar putea deveni tipul de metrou folosit pentru transportul in comun, a fost dezvaluit in Marea Britanie.

Inspiro, trenul care nu are nevoie de conducator si care economiseste mai multa energie decat modelele actuale, va fi aratat publicului in cadrul unei expozitii la Londra, scrie dailymail.co.uk. Siemens, compania producatoare a trenului, a sugerat ca astfel de vagoane ar putea inlocui mijloacele actuale de transport subteran.

Noile trenuri, al caror pret este de 1 milion de lire fiecare, ar putea fi produse in masa daca se primeste o comanda.

Inspiro economisesc cu 30% mai multa energie decat trenurile actuale si sunt cu 20% mai usoare. Trenurile sunt iluminate cu becuri LED si dotate cu aer conditionat, iar usile se deschid mai larg, pentru a evita inghesuiala la orele de varf.

Oamenii vor putea vedea noul tren incepand cu data de 8 octombrie, cand va fi expus pentru public.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Expozitia

noastra arata unele dintre inovatiile care ar putea fi luate in considerare de marile orase pentru sistemele lor de metrou, pentru a ajuta pasagerii sa beneficieze de conditii de calatorie imbunatatite", a declarat Steve Scrimshaw, directorul Siemens Rail Systems Marea Britanie.( sursa Mediafax)

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.