Amalia Nastase: "Fetele mele nu au decat 10 lei in buzunar!" Vezi ce educatie le da vedeta celor mici despre valoarea banilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Despartirea dintre Ilie Nastase si Amalia a fost una eleganta, iar cei doi si-au reglat conturile la divort fara valuri in presa.

Despartirea dintre Ilie Nastase si Amalia a fost una eleganta, iar cei doi si-au reglat conturile la divort fara valuri in presa. Cei doi par sa fie si acum un exemplu, asa ca am intrebat-o pe Amalia cum reuseste sa mentina o relatie frumoasa cu fostul sot: Eu am o relatie frumoasa cu toata lumea pe care o cunosc si mai laes pentru ca business-ul meu este unul de comunicare ma invata sa vorbesc cu oamenii si lucrul pe care il pretuiesc cel mai tare este ca daca ai o atitudine agresiva potis a iti iei adio de la un

lucru. daca esti un om chinuit si nefericit o sa emani energie negativa care ii va face pe cei de langa tine sa te trateze la fel. Cele doua fetite, Alessia si Ema sunt principala preocupare a celor doi fosti soti. El este permisiv ca tata, el le ia chestii cand eu nu vreau. Ilie le face toate poftele atunci cand eu nu le permit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.