PROGNOZA METEO: Vremea va fi in general frumoasa. Iata ce temperaturi se vor inregistra marti si miercuri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:29

Vremea va fi in general frumoasa marti, iar valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel incat se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in vest si sud-vest, unde vor fi conditii de ploaie slaba. Dimineata si noaptea, local in regiunile extracarpatice si pe arii restranse in centru va fi ceata, posibil asociata trecator cu burnita.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 22 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar cele minime intre -3 grade in depresiuni, unde se va produce bruma si 11 grade in Dealurile de Vest.



La Bucuresti vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 4...6 grade.

Miercuri, in tara, cerul va fi temporar noros si va ploua slab local in vestul si sud-vestul tarii, iar in a doua parte a intervalului si in sud si pe arii restranse in rest.


Mai ales dimineata si noaptea in regiunile extracarpatice va fi ceata, posibil asociata izolat cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, usor mai coborate in depresiuni.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

 

Taguri: