La 85 de ani si-a SOCAT toti cunoscutii! Iata ce si-a facut la corp aceasta batrana

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:29

O batranica in varsta de 85 de ani din marea Britanie si-a surprins toata familia cu o cerere mai putin obisnuita.

Femeia, pe nume Eve Codling, a admirat intotdeauna tatuajele unei nepoate de-a ei, iar in cele din urma s-a hotarat sa isi faca si ea unul, in ciuda varstei pe care o are.

"Sunt mandra de nepoata mea si cred ca tatuajele ei sunt fantastice. E un miracol felul in care reusesc acesti artisti sa transforme pielea omului. Mi-au placut atat de mult tatuajele ei incat am decis sa imi fac si eu unul pe bratul drept.

Ce conteaza ca am 85 de ani? Exista un inceput pentru toate", a declarat bunica.

Ea a ales sa-si tatueze un trandafir. "Pe mama mea o chema Rose. Al doilea prenume al meu este Rose. De aceea am ales sa-mi fac un trandafir rosu", a explicat ea. La inceput nepoata ei, care detine si un atelier de tatuaje, a fost reticenta cand i-a auzit cererea. In cele din urma a decis sa ii respecte dorinta.


"Recunosc ca mi-a fost frica. Imi era teama sa nu ii fac rau, ma gandeam ca nu o sa suporte durerea. Totul a mers insa foarte bine, chiar m-a uimit", a declarat nepoata ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.