Pare un INGER, insa iubitul ei e DISPERAT! Nu ti-ai dori sa o cunosti

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 29 feb 2024, 19:15

Tanara din imaginea alaturata pare normala, insa ascunde un secret tragic. Poate parea incredibil, insa intr-o dimineata ea s-a trezit fara sa stie cine este.

Mai mult, nu ii recunostea nici macar pe parintii ei si uitase chiar cum sa se imbrace sau cum sa scrie. Avea sa afle mai tarziu ca acestea sunt efectele unei boli din cauza careia uita efectiv totul. Episoadele pot dura intre cateva ore si chiar cateva saptamani.

Din cauza acestei afectiuni, Shauna Pugh a fost nevoita sa renunte la scoala. "Imi amintesc si acum prima oara cand s-a intamplat.

M-am trezit si parca eram pe alta lume! Mama si bunica tot incercau sa afle ce este cu mine, insa nu stiam ce sa fac. Ma simteam ca printre straini. In cele din urma m-au dus la doctor si am aflat ca am aceasta boala", a spus ea.

Prietenul ei, cu care are o relatie de 2 ani si jumatate, este alaturi de ea si face tot posibilul ca sa o ajute, chiar si cand aceasta nu il recunoaste.
"Cand nu stiu cine este ma comport cu el ca si cum ar fi un prieten. Cand imi amintesc insa ma simt jenata, insa stiu ca este alaturi de mine", a mai spus Shauna.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire