Liviu Varciu: "Eu practic am doua familii". Este prima data cand  spune acest lucru!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:27

Liviu Varciu, prezentatorul de la Kanal D este un familist convins. De aprope un deceniu si jumatate, Liviu s-a apropiat de o familie de bucuresteni pe care a ajuns sa ii considere ca si rudele lui.

Eu am practic doua familii- ai mei, mama si tata, si familia Stefan si Nicoleta Cliseru. Pe oamenii acestia, care imi sunt foarte dragi si apropiati, i-am cunoscut in ’99 cand am fost invitat sa cant la ziua fetitei lor. Si, de atunci am ramas prieteni. Cativa ani mai tarziu, cand treceam printr-o perioada dificila, ei m-au ajutat foarte mult si chiar am stat trei ani in casa lor.

Acum, suntem ca o mare familie. I-au cunoscut pe parintii mei si au angajat-o pe mama la ei, la firma ”, a spus Liviu Varciu. Desi sustine ca nu se pune problema, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” spera sa se poata revansa intr-o zi fata de familia prietena. 

Liviu Varciu prezinta in fiecare joi si vineri emisiunea “ Roata norocului ”, incepand cu ora 20.00,
la Kanal D.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”