Sfaturi practice pentru cum sa iti alegi ciorapii potriviti fiecarei ocazii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Femeile nu trebuie sa poarte ciorapi doar atunci cand le este frig. Ele trebuie sa stie ca ciorapii se poarta si la evenimente deosebite chiar daca afara este cald deoarece dress codul asa impune.

Este foarte important sa tratati cu multa atentie asortarea ciorapilor – in particular cu pantofii si in general cu toate celelalte piese ale ansamblului vestimentar.

Ciorapul este o completare naturala a pantofului, iar un ciorap urat, prost ales, va face sa treaca in plan secundar un pantof frumos si vice-versa. O asociere ciorap-pantof, armonioasa, facuta cu stiinta, face ca orice femeie, indiferent de varsta, sa para mai eleganta, mai atragatoare, mai dorita si mereu in centrul atentiei.

Si nu asta este ceea ce isi doreste orice femeie?

Asocierea ciorap-pantof este o problema care pe noi femeile nu de putine ori ne pune in incurcatura si ne face sa ne simtim nesigure de alegerea facuta.

Dar exista 3 reguli de aur care, desi vi se vor parea banale, aplicate cu atentie va vor face mai sigure pe alegerile voastre:

ciorap gros – pantof gros (sport sau de iarna);

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

ciorap

deschis – pantof deschis;

ciorap inchis – pantof inchis.( sursa empower.ro)

 

 

Taguri: