Un fost coleg de celula cu Gigi Becali face dezvaluiri incredibile despre cum este latifundiarul dincolo de gratii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Gigi Becali nu este doar un lider dupa gratii, ci un exemplu de urmat! O spune si el, dar o marturiseste si un fost coleg de celula care a fost azi in fata judecatorilor pentru a-i lua apararea.

Ion Menciu este cel care i-a imprumutat cartela din pricina careia s-a iscat scandalul, iar Becali a fost sanctionat. Asa ca astazi, fostul detinut a venit sa explice situatia si sa spuna judecatorilor ca, de fapt, Becali e nevinovat. Ba, mai mult, are merite deosebite pentru ca incearca sa-si aduca pe calea cea dreapta colegii. El a dezvaluit ca pe Gigi Becali l-au podidit lacrimile, dupa ce colegii de detentie i-au facut o surpriza de ziua lui de nastere.

Dar sa nu va imaginati ca lucrurile stau ca pe roze dupa gratii.

Chiar daca intre detinuti exista o relatie stransa, ea nu se poate manifesta intotdeauna fara sa existe consecinte. Mai exact, faptul ca a imprumutat o cartela de la un coleg detinut nu a fost tocmai vazut cu ochi buni de conducerea penitenciarului. Mai ales ca i s-au prezentat regulile de la Jilava.

Numai ca, in acele regulamente nici vorba despre vreo interdictie de a imprumuta de la un confrate de puscarie un bun.

Ulterior regula a aparut, in mod misterios. Ca urmare a tuturor meritelor sale din inchisoare, Gigi Becali spera ca sanctiunea sa-i fie retrasa. Astfel, ar avea sansa sa+si vada familia, mai precis sa obtina o zi de libertate. Unde mai pui ca, daca isi doreste sa iasa mai repede din inchisoare, trebuie sa aiba o conduita ireprosabila si nicio sanctiune.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736926/1/media-138133697633395100.jpg
##VIDEO82086##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”