Ne reintoarcem in Epoca de Aur? Locuintele din Capitala, dar si din alte orase risca sa primeasca apa clada cu portia

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Sa dam timpul inapoi cu 25 de ani sis a ne amintim cum era pe vremea dicaturii lui Nicolae Ceausescu. Alimente cu ratia, apa calda cu portia si fara caldura in locuinte!

Ziua ne spalam pentru ca primim apa calda. Dupa ora 22.00, robinetul se inchide. Primim in schimb caldura. Altfel spus, bucurestenii care vor sa se spele, trebuie s-o faca ziua. Mai urmeaza sa stam la coada dupa butelii sau alte lucruri si alimente.

Sute de mii de oameni sunt afectati de decizia RADET! Si daca ar vrea, bucurestenii nu se mai pot debransa in acest moment, asa ca trebuie sa suporte programul alternativ de caldura si apa calda.

Intre orele 22.00 si 5.00 dimineata apa calda e oprita. Ziua ne putem spala linistiti, dar vom ingheta pentru ca va fi oprita caldura.

Sa privim, insa, partea buna a lucrurilor! Vom invata sa ne reprofilam. Priviti spre exemplu acesti porumbei care se curata fara apa! Sau acesta pasari care se spala in nisip. De ce sa nu invatam de la ele?

Cei de la RADET se cearta cu cei care furnizeaza agentul termic la temperatura, spun ei, nepotrivita.

Si cand doi se cearta, pierd cei care ar vrea sa se spele cu apa calda si dupa ora 22.00. Situatia este valabila pentru Bucuresti, insa, problemele pe care le scot in evidenta cei de la Radet sunt valabile pentru multe orase din tara.

##VIDEO82094##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

 

Taguri: