INTRECE ORICE LIMITA! Bianca Dragusanu a facut sex cu Cristea in parc, langa casa Veronicai A. Cara?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 07:45

Veronica A. Cara a povestit despre celebrul episod cand Bianca Dragusanu s-a intalnit pe furis cu Adrian Cristea in spatele blocului psiholoagei unde s-a petrecut un lucru foarte greu de imaginat.

Confidenta Biancai a marturisit ca a fost folosita de catre cea pe care o considera prietena in momentul in care i-a aranjat o intalnire cu Cristea. Aceasta a insinuat ca cei doi au ajuns intr-o ipostaza intima in parc.

"Bianca a insistat sa fiu de fata cand ea s-a intalnit cu Cristea in spatele blocului meu. Avea nevoie de un tap ispasitor daca nu ieseau lucrurile ok.

Atunci eu ma tot plimbam pentru ca era frig si nu era vorba de mine acolo. Cand au plecat, s-a intamplat ceva ce m-a socat. Era un spatiu mic cu 2 felinare cu o lumina intensa.

Eu eram in bloc si am vazut-o pe ea acolo intr-o pozitionare mult mai intima decat cereau circumstantele. Am luat-o la fuga din bloc si i-am zis ca a innebunit.

Nu puteau fi vazut asa sub nicio forma!!! Oricine ii putea vedea. Mi-a zis: "Lasa, Vero, ca stiu ce fac! Nu iti face griji." Era ratoita pentru ca o inoportunam. Era foarte categorica. Eu am plecat acasa"
, a spus Veronica pentru WOWbiz.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?