Cel mai penibil moment la un meci pe stadion, suprins de camerele de vederi. Toata lumea a ras in hohote!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 06:05

Care este cel mai jenant lucru care ti se poate intampla la un meci pe stadion? Aproape 30 000 de spectatori au fost martorii unui moment stanjenitor.

Mare atentie cand esti undeva in public caci nu stii pe unde se poate ascunde vreo camera de filmat care sa te surprinda in ipostaze jenante. Cum ar fi de exemplu tanarul din materialul video de mai jos care a fost filmat la un meci chiar in timp ce se scobea in nas. Imaginile au fost proiectate pe un ecran urias, astfel incat toti cei 30 000 de specatori au fost martorii unui moment...mai

putin placut.

Insa, tine-te bine caci asta nu a fost totul! La sfarsitul materialul video aflam ca intreaga scena nu a fost decat o reclama la un nou prototip de masina, mesajul spotului fiind “Daca erai in masina nu te-ai fi simtit atat de stanjenit”. Voi vedeti vreo legatura intre scobitul in nas si un nou prototip de masina?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”