Cristina Cioran: "M-am mutat la casa, in Snagov!" Afla ce decizie radicala a mai luat vedeta pentru a scapa de aglomeratie

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Pentru ca isi doreste mai multa libertate de miscare in aglomeratia Bucurestiului, Cristina Cioran intentioneaza sa-si achizitioneze un scuter si sa renunte la mijlocul de transport pe patru roti.

" Nu mai suport aglomeratia din oras! De aceea, ma felicit ca am renuntat sa stau la bloc si m-am mutat la casa, in Snagov! Acum, am luat o alta decizie! In cateva zile, vreau sa-mi cumpar un scuter, pentru a ma putea deplasa mai usor prin Bucuresti, atunci cand am treaba! Poate va fi un pic mai incomod, dar nu conteaza, eu sunt obisnuita sa ma urc pe motor si pe orice vehicul pe doua roti! ”, a declarat vedeta.

Pe Cristina Cioran o puteti vedea de luni pana vineri la KanalD, de la orele 10.00, moderand, impreuna cu Paula Chirila, emisiunea “ Draga mea prietena!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.