Leii lui Nutu Camataru au fost mutati la gradina zoologica de la Galati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:28

Dupa 8 luni petrecute aici, departe de stapanul lor, care e tot dupa gratii, cele doua feline au fost mutate de la gradina zoologica din Bucov. Dupa ce au fost momite cu pulpe de pui, ingrijitorilor le-a fost mult mai usor sa-i trimita in lumea viselor.

Ca sa fie sigur ca totul merge ca la carte, printre cei prezenti a fost si fostul senator Marius Marinescu. Nutu Camataru poate sa stea linistit. Leii sunt sanatosi, s-au ingrasat si arata bine.

Mai mult, ca salbaticiunile sa nu inghete de frig in Prahova, s-a descis mutarea lor la zoo din Galati. Asta pentru ca Africa e departe, iar costurile ar fi uriase. Asta nu inseamna ca in orasul de le Dunare o vor duce rau.

Acolo vor avea si incalzire si un padoc de invidiat. Nu mai putin de 6 mii de metri patrati le vor sta la dispozitie ca sa se plimbe si sa se joace in voie.

Nici n-au ajuns bine in noua lor locuinta, ca leii lui Nutu si-au si gasit nasul. De azi inainte, salbaticiunile interopului vor purta nume de sfinti. Asadar, Nicolae si Nicoleta au primit si nume, si casa noua.


Dupa mai multe incercari esuate de a scoate animalele din cusca de transport, pana la urma medicul veterinar a fost nevoit sa tranchilizeze leii pentru a-i putea baga in custi. Astazi vor fi adusi si ceilalti doi lei ai lui Nutu Camataru.
##VIDEO82196##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire