Liviu Varciu, declaratie BOMBA: "Pana la anul, ma insor". Vezi cine este aleasa inimii lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Liviu Varciu se confrunta de cateva sapatamani cu o situatie absolut neasteptata.

Simpaticul prezentator al emisiunii "Roata norocului" de la Kanal D si a show-ului "Autobuzul lui Varciu" a primit o invitatie pe care nu o poate onoara decat daca isi gaseste jumatatea si o duce la altar.

Totul a inceput in urma cu cateva zile, cand Liviu Varciu a fost invitat la cina, la familia prietenului sau bun. Cunoscand familia si simtindu-se la ei ca la el acasa, acesta s-a dus fara sa banuiasca cat i se va complica viata dupa acesta cina.



Avea sa afle, ulterior, dupa ce fiul amicului sau l-a anuntat ca se insoara la vara, si ca l-ar vrea ca nas. Incantat nevoie mare, Varciu a spus da pe loc si fara sa stea pe ganduri.

Dar cum moderatorul tv este divortat si singur, iar in canoanele bisericii sta scris ca nasii perechii care se cununa trebuie sa fie musai doi, sa fie casatoriti si uniti in fata Domnului, Varciu s-a trezit constrans sa se insoare.
Vedeti cu cine intentioneaza sa faca acest lucru pe WOW biz .ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”