Regele romilor din Romania vrea sa-l dea in judecata pe Patriarh!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:08

Autointitulatul rege al romilor din Romania e foc si para pe Patriarh.

Daniel Cioaba sustine ca peste o suta de supusi i-ar fi inrosit telefonul, dupa ce, pe mai multe site-uri, a fost publicat un articol in care se ia in deradere coroana sa. Iar cel mai inversunat ar fi fost chiar InaltPreaSfintia Sa.

Totul ar fi pornit de la o publicatei online. In reportajul cu pricina, s-ar fi scris ca cei de la CNN l-ar fi incurcat pe regele romilor cu Patriarhul, iar cel din urma s-ar fi simtit jignit.

In articolul cu pricina, Patriarhul Daniel ar fi spus ca, de fapt, coroana regelui nu are nicio valoare. Dar, ceea ce nu a vrut nici in ruptul capului sa inteleaga Daniel Cioaba e ca site-ul cu pricina este un pamflet.

Adica, tot ce se scrie acolo este pura fictiune.. cu umor. Asa sa fie oare? Desi jurnalistii au incercat sa-i spuna ca in articol nu sunt vorbele Patriarhului, nimic nu l-a imbunat insa pe mostenitorul coroanei de la Sibiu.

Daniel Cioaba sustine sus si tare ca podoaba regala este un simbol al etniei, iar defaimarea ei nu poate fi trecuta cu vederea. Ba mai mult, ca sa demonstreze ca nu este din tinichea, le-a cerut specialistilor sa o evalueze.

Pentru ca e convins ca nu e vorba de nicio gluma la mijloc, Daniel Cioaba va cere in instanta daune morale de 1 leu si scuze publice sau retragerea cuvintelor.
Totusi, daca intr0adevar e vorba despre un pamflet, ii va da in judecata pe cei care au scris articolul.

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”