Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii “Asta-i Romania”, a trait cosmarul cutremurelor din Galati!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Realizatorul emisiunii “Asta-i Romania” de la Kanal D a trait in ultimele zile cosmarul localnicilor din judetul Galati, terorizati in ultima perioada de seismele ce nu se mai opresc!

 

Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii “Asta-i Romania”,  a trait cosmarul cutremurelor din Galati!
Realizatorul emisiunii “Asta-i Romania” de la Kanal D a trait in ultimele zile cosmarul localnicilor din judetul Galati, terorizati in ultima perioada de seismele ce nu se mai opresc! Urmariti sambata, de la ora 19.45, un amplu reportaj realizat de Mihai Ghita la Izvoarele!
“In Izvoarele, huruiala pamantului  e terifianta si ii tine treji pe localnici.
Au fost zile teribile in care am vazut batrani fara speranta, care te strang puternic in brate si te roaga cu lacrimi in ochii sa faci ceva, sa le alini durerea, sa opresti vuietul teribil care vine din pamant, sa ii rogi tu pe oficiali sa faca ceva. Dar in gura lor, a oficialilor, fenomenul este unic, asa le-au spus specialistii care s-au perindat cu mapa prin satul galatean. Dincolo de declaratii, raman oamenii care dorm in curte de frica, ii zaresti printre crapaturile caselor care stau sa cada pe ei.
Ce m-a frapat e ca misterul de la exista doar pe aproximativ un kilometru patrat- nimic dincolo de el. De unde vine vuietul pamantului? Incercam sa explicam sambata la 19.45 la Asta-i Romania!”, spune Mihai Ghita, vedeta Kanal D.
Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 19.45, emisiunea “Asta-I Romania” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Urmariti sambata, de la ora 19.45,

un amplu reportaj realizat de Mihai Ghita la Izvoarele!

In Izvoarele, huruiala pamantului  e terifianta si ii tine treji pe localnici. Au fost zile teribile in care am vazut batrani fara speranta, care te strang puternic in brate si te roaga cu lacrimi in ochii sa faci ceva, sa le alini durerea, sa opresti vuietul teribil care vine din pamant, sa ii rogi tu pe oficiali sa faca ceva.
Dar in gura lor, a oficialilor, fenomenul este unic, asa le-au spus specialistii care s-au perindat cu mapa prin satul galatean. Dincolo de declaratii, raman oamenii care dorm in curte de frica, ii zaresti printre crapaturile caselor care stau sa cada pe ei. Ce m-a frapat e ca misterul de la exista doar pe aproximativ un kilometru patrat- nimic dincolo de el. De unde vine vuietul pamantului? Incercam sa explicam sambata la 19.45
la Asta-i Romania!
”, spune Mihai Ghita, vedeta Kanal D.

Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 19.45, emisiunea “ Asta-I Romania ” prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire