Gestul socant pe care l-a facut o mireasa la doar o ora dupa ce a spus “Da”. Toti invitatii au ramas fara cuvinte!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 06:35

Un mire si o mireasa le-au pregatit oaspetilor o surpriza care i-a lasat cu gura cascata. Nici n-au apucat sa se aseze bine la masa ca mireasa i-a socat cu un gest extrem!

O pereche de tineri casatoriti din Marea Britanie le-au rezervat invitatilor la nunta o surpriza fara precedent. In toiul petrecerii, la nici o ora dupa ce a spus “Da”, mireasa s-a ras in cap. Iar cel care a ajutat-o a fost nimeni altul decat sotul ei. Roxy si Mick Greaves au luat decizia de a face acest gest in semn de solidaritate fata de pacientii care cad victime ale cancerului.



Ambii au declarat ca au avut rude si personae dragi care au fost rapuse de aceasta maladie. Mireasa, in varsta de 31 de ani si mirele, in varsta de 30, au decis sa faca acest gest pentru a face strange bani din vanzarea fotografiilor catre publicatiile din Marea Britanie. Suma castigate, in jur de 1300 lire sterline a fost donata unei organizatii care studiaza si cerceteaza aceasta boala crancena.


"Atat eu, cat si sotul meu am suferit dupa ce am piedut persoane dragi in lupta cu cancerul. Ceea ce am facut reprezinta o dovada a ceea ce au insemnat pentru noi. Ne bucuram ca putem ajuta organizatiile care increaca sa gaseasca un leac pentru ca oamenii sa nu mai fie nevoiti sa sufere”, a declarat mireasa care si-a pierdut bunica dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la stomac.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.