Simona Patruleasa: “Prima data m-a atras la sotul meu… vocea”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Simona Patruleasa e o femeie implinita din toate punctele de vedere. Stirista Kanal D are o cariera profesionala implinita si o familie care ii aduce zi de zi zambetul pe buze.

 

Simona Patruleasa: “Prima data m-a atras la sotul meu…vocea”
Simona Patruleasa e o femeie implinita din toate punctele de vedere. Stirista Kanal D are o cariera profesionala implinita si o familie care ii aduce zi de zi zambetul pe buze. Simona Patruleasa e fericita si asta chiar se vede pe chipul ei. Vedeta Kanal D si sotul ei, Sabin Ivanof, se iubesc la fel de mult ca la inceput, desi viata lor s-a schimbat radical odata cu venirea pe lume a fetitei lor in varsta de doi ani, Ingrid.
“Prima data m-a atras la sotul meu… vocea. Va dati seama ca pana sa ne vedem am vorbit sase luni la telefon. Apoi, cand ne-am intalit, m-a atras aspectul fizic; apoi toate celelalte calitati. Sunt lucruri pe care nu avem cum sa le uitam, fac parte din amintirile noastre. Suntem innebuniti dupa Ingrid, ea este centrul universului nostru”, a spus Simona Patruleasa.

Simona Patruleasa e fericita si asta chiar se vede pe chipul ei.

Vedeta Kanal D si sotul ei, Sabin Ivanof, se iubesc la fel de mult ca la inceput, desi viata lor s-a schimbat radical odata cu venirea pe lume a fetitei lor in varsta de doi ani, Ingrid. 

Prima data m-a atras la sotul meu… vocea. Va dati seama ca pana sa ne vedem am vorbit sase luni la telefon. Apoi, cand ne-am intalit, m-a atras aspectul fizic; apoi toate celelalte calitati.
Sunt lucruri pe care nu avem cum sa le uitam, fac parte din amintirile noastre. Suntem innebuniti dupa Ingrid, ea este centrul universului nostru
”, a spus Simona Patruleasa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.