Andreea Marin, bijuterii cat o avere la in eveniment monden!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Evenimentele mondene reprezinta ocazia perfecta pentru vedetele autohtone de a-si scoate in lume cele mai pretioase tinute si accesorii, a caror valoare depaseste adesea cateva mii de euro.

Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand Andreea Marin si-a facut aparitia la petrecerea aniversara a unui magazin de lux purtand bijuterii fine ce costa... o avere!

In lumea noastra mondena, e musai ca mai ales vedetele de prima mana, precum Andreea Marin, sa isi faca aparitia la un eveniment monden purtand tinute absolut uluitoare, accesorizate pe masura. Zilele trecute, Zana s-a conformat si a facut intreaga audienta sa exclame...„Mamma

miaaa”!
UIMITI o sa ramaneti cu totii nu doar atunci cand o sa-i observati look-ul de diva autentica... din perioada interbelica, ci SI cand veti afla ce PRET au diamantele Andreei! Nu mai putin de....15.000 de euro!!! Ne necrezut! Zana Surprizelor a purtat o pereche de cercei cu smaralde si diamante, creatie a bijutierului american Harry Winston, preferatul vedetelor de la Hollywood! Pentru aceste podoabe pretioase, Andreea a scos din buzunar...
9000 de euro, iar pe inelul cu diamant negru, ce stralucea pe mana ei dreapta, Zana a dat... 6000 de euro!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Investitie buna, am zice, intrucat diamantele nu-si pierd niciodata valoarea, dar TOTUSI, parca 15.000

de euro isi pot gasi si alta intrebuintare! Spre exemplu, poti cumpara...bilete de avion! Cum relatia Andreei Marin cu Tuncay o poarta deseori la Istanbul, Zana ar fi putut calatori, in banii astia, pe ruta Romania-Turcia de 60 de ori, la un pret mediu de 250 de euro per zbor!

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.