Iulia Vantur, decolteu care te lasa fara grai!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Iuliaaa…O, Iulia! Asa aparitie RAR ne-a fost dat sa vedem! Cand pe langa noi ti-ai fluturat rochia bogata, TIMPUL parca a stat in loc.

Cand pe langa noi ti-ai fluturat… rochia bogata, TIMPUL…parca… a stat in loc…Rochia lunga pana in pamant, ROSIE, dintr-o matase naturala, a fost fara doar si poate una dintre cele mai bune alegeri vestimentare! Sanii Iuliei erau acoperiti…putin...doar de o dantela pretioasa, ceea ce a facut ca imaginatia tuturor barbatilor sa o ia...razna. Superba creatie, ce o facea pe frumoasa stirista sa fie ATAT de sexy, apartine designerului Cristina Săvulescu si are pretul de 2500 lei.

Sandalele pe care le-a tinut ascunse, le-am descoperit totusi…in cateva cadre. Jimmy Choo, (Gimi ciu) 2330 de lei. Clutch-ul a fost de un auriu…sclipitor. Si el apartine tot brandului Jimmy Choo si costa nici mai mult, nici mai putin decat…1450 de lei.

Bijuteriile Iuliei Vantur au dat farmec intregului outfit. O superba pereche de cercei cu diamante, precum si o bratara fina, incrustata cu acelasi material dur si pretios, pe cat au fost de discrete, pe atat au fost de costisitoare.

Podoabele valoreaza in jur de 10000 de ron, adica vreo 2300 de euro. Facem totalul…chiar acum: rochia rosssie de 2500 de lei, impreuna cu sandalele de 2330 de lei, plus clutchul shiny de 1450 de lei, impreuna cu bijuteriile de effect, ce au pretul de 10000 de lei, totalizeaza un look de 16280 de lei. Ce sa mai…o splendoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”