Asta e justitie? Un barbat a prins hotul care il jefuise, insa judecatorul a hotarat sa-l bage pe el in boxa acuzatilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 06:05

Caz incredibil in Marea Britanie! Un barbat care a deferit un hot justitiei este acuzat ca a pus in pericol o ancheta in desfasurare a politiei.

Joseph Ingham a vazut negru in fata ochilor cand sotia l-a sunat sa-l informze ca locuinta lor tocmai fusese sparta, iar bunuri ale familiei, in valoare de aproximativ 3000 de lire sterline lipseau din casa. Barbatul nu a mai stat pe ganduri si, in timp ce sotia lui dadea declaratii politistilor, el a reusit sa dea de urma hotului si chiar sa il prinda, toate acestea in numai trei ore.

Barbatul a inceput practic, propria ancheta, stand de vorba cu matorii si oferindu-le un mic bacsis in schimbul unor informatii relevante. Dupa ce le-a pus cap la cap, pagubitul si-a dat seama cine ar putea fi autorul jafului. S-a dus glont la el, l-a confruntat si, prin amenintari, a reusit sa isi recupereze bunurile care se aflau ascunse in casa hotului.

Autorul jafului locuia in aceeasi zona si cunostea situatia familiei lui Joseph Ingham.

Sotia hotului fusese colega de clasa cu Joseph in scoala generala. Dupa ce si-a recuperat bunurile si l-a deferit pe hot justitiei, Joseph Ingham a aflat ca este si el pus sub acuzatie pentru obstructionarea justitiei si a unei anchete in desfasurare. La proces, judecatorul a laudat modul in care a actionat, insa acuzatiile impotriva justitiarului nu au fost retrase. Barbatul a fost la un pas de a fi si el inchis odata cu cel care l-a jefuit, insa din fericire s-a ales doar cu o amenda.


Ce parere aveti? Au pus in primejdie actiunile lui ancheta politiei? Modul in care a reactionat Joseph ar trebui laudat sau criticat?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”