Ovidiu Lipan Tandarica despre Gabriela Cristea: “Este o femeie inteligenta, frumoasa si are un ras molipsitor!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:30

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, de la Kanal D, a fost prezenta la sfarsitul saptamanii trecute la un eveniment caritabil, unde, printre invitati, s-a numarat si celebrul muzician, compozitor si baterist, Ovidiu Lipan Tandarica.

 

Ovidiu Lipan Tandarica despre Gabriela Cristea: “Este o femeie inteligenta, frumoasa si are un ras molipsitor!”
Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, de la Kanal D, a fost prezenta la sfarsitul saptamanii trecute la un eveniment caritabil, unde, printre invitati, s-a numarat si celebrul muzician, compozitor si baterist, Ovidiu Lipan Tandarica. Artistul nu a ratat ocazia de a o complimenta pe vedeta Kanal D si de a imortaliza intalnirea cu aceasata: “O admir pe Gabi Cristea.
E o femeie inteligenta, frumoasa si este un bun om de televiziune. Are si un ras molipsitor!”, a spus Tandarica. La randul ei, Gabriela Cristea a tinut sa completeze: “Si eu il admir foarte mult pe Tandarica, atat ca om cat si ca muzician”, a spus vedeta Kanal D.
Gabriela Cristea prezinta de luni pana vineri, show-ul matrimonial “Te vreau langa mine”, de la 13.15, la Kanal D.

Artistul nu a ratat ocazia de a o complimenta pe vedeta Kanal D si de a imortaliza intalnirea cu aceasata: “ O admir pe Gabi Cristea. E o femeie inteligenta, frumoasa si este un bun om de televiziune. Are si un ras molipsitor! ”, a spus Tandarica.

La randul ei, Gabriela Cristea a tinut sa completeze: “ Si eu il admir foarte mult pe Tandarica, atat ca om cat si ca muzician ”, a spus vedeta Kanal D.



Gabriela Cristea prezinta de luni pana vineri, show-ul matrimonial “ Te vreau langa mine ”, de la 13.15, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.