Motivul incredibil pentru care un barbat a divortat de sotia lui. A parasit o asemenea superbitate doar pentru ca a facut asta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 05:40

O poza pe Twitter, motiv de divort pentru un jucator de golf irlandez. Rory McIlroy s-a simtit umilit de o fotografie postata de sotia sa.

Iata ca, uneori, retelele de socializare pot dauna grav relatiilor intime! Mai ales atunci cand unul dintre parteneri posteaza in semn de gluma poze cu celalalt, dar in ipostaze hilare. S-a intamplat cu un jucator celebru de golf din Irlanda, Rory McIlroy, care a pus punct unei casnicii de doi ani, dupa ce sotia lui a postat pe Twitter o poza cu el in timp ce dormea cu ochelarii de vedere.

Caroline Wozniacki, sotia jucatorului de golf, in varsta de 23 de ani, este devastata ruptura care s-a produs intrea ea si sotul ei din cauza unei fotografii. Apropiatii cuplului sustin ca Rory McIlroy nu mai vede nicio cale de impacare intre el si frumoasa lui sotie.

Despartirea este foarte dureroasa si pentru el. Rory o respecta foarte mult pe Caroline, cat si ceea ce a fost intre ei.

Au petrecut clipe frumoase impreuna, dar simte ca a venit momentul ca fiecare sa porneasca pe drumul sau. Ii ureaza fostei sale sotii toate cele bune
”, a declarat un purtator de cuvant al jucatorului de golf.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.