Veste trista pentru admiratoarele serialului Suleyman Magnificul! Pasa Ibrahim se insoara

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 31 aug 2021, 04:35

Fetelor, luati-va gandul de la el! Actorul Okan Yalabik care il interpreteaza pe pasa Ibrahim din Suleyman Magnificul are de gand sa se insoare.

In varsta de 34 de ani, Okan Yalabik, este mai hotarat ca niciodata sa isi uneasca destinul cu aleasa inimii sale. El a declarat intr-un interviu pentru ziarul Libertatea ca stie ce vrea de la partenera de viata, iar logodnica lui intruneste calitatile pe care el le vrea de la femeia care-i va fi alaturi.

Atitudinea unei femei ma atrage foarte mult. Pentru mine, femeia nu trebuie sa aiba o frumusete de revista, fara greseala.

Mie imi plac femeile care sunt delicate, cu o atitudine interesanta, cu parul lung. Nu support sa fie pisaloaga! Din fericire, am nimerit foarte bine ”, a declarat simpaticul actor. Okan crede cu tarie in dragostea la prima vedere: “ Intre mine si iubita mea a fost dragoste la prima vedere ”, a adaugat acesta.

De cand joaca in Suleyman Magnificul, viata lui s-a schimbat complet: “ Intotdeauna mi-am dorit sa fiu actor si fiecare rol pe care l-am jucat m-a onorat.

De cand am fost cooptat in echipa serialului, interpretand rolul pasei Ibrahim, viata mea a avut o directie ascendenta care ma implineste din punct de vedere profesional. “Suleyman Magnificul" reprezinta o identitate aparte si este fermecator sa dai viata unuia dintre eroii acelei perioade. Rolul pasei Ibrahim mi-a sporit popularitatea si increderea in mine ca actor. Cu toate acestea, nu ma consider o vedeta
”, a declarat actorul.

Lui Okan Yalabik i-ar placea sa incerce experiente noi, precum sporturile nautice: “ Mi-as dori sa experimentez kitesurfing si wakeboarding, dar stiu ca necesita mult timp si pregatire ”,
a continuat Okan care are si un mesaj pentru fanii din Romania: “ Sprijinul si admiratia d-voastra ma bucura foarte mult. Va doresc tot binele din lume si sper sa ne urmariti in continuare cu aceeasi bucurie! ”, a incheiat interpretul pasei Ibrahim.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”