Cristina Cioran isi cauta vacanta pentru Revelion: "Imi doresc sa plec undeva, intr-o zona calda!"

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:30

Cristina Cioran este decisa sa plece in vacanta pe perioada Sarbatorilor de Iarna! Vedeta Kanal D s-a apucat deja sa studieze cele mai bune oferte si, peste cateva zile, va opta pentru una dintre ele.

 

Cristina Cioran isi cauta vacanta pentru Revelion
Cristina Cioran este decisa sa plece in vacanta pe perioada Sarbatorilor de Iarna! Vedeta Kanal D s-a apucat deja sa studieze cele mai bune oferte si, peste cateva zile, va opta pentru una dintre ele.
“De regula, imi caut din timp vacantele, pentru ca nu vreau sa am surprize, pe ultima suta de metri! Imi doresc sa plec de Revelion undeva, intr-o zona calda, unde sa ma relaxez si sa incerc sporturile acvatice, in special scufundarile! Atat eu, cat si prietenul meu, suntem innebuniti dupa asemenea experiente
si, in consecinta, facem orice pentru a ne duce in locurile in care ne putem simti bine cu adevarat! Deocamdata insa, nu am luat nicio decizie. Avem de ales intre Republica Dominicana, Maldive si Egipt”, a declarat actrita!
Pe Cristina Cioran o puteti vedea, de luni pana vineri la Kanal D, de la ora 10:00, moderand impreuna cu Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena!”

De regula, imi caut din timp vacantele, pentru ca nu vreau sa am surprize, pe ultima suta de metri! Imi doresc sa plec de Revelion undeva, intr-o zona calda, unde sa

ma relaxez si sa incerc sporturile acvatice, in special scufundarile! Atat eu, cat si prietenul meu, suntem innebuniti dupa asemenea experiente si, in consecinta, facem orice pentru a ne duce in locurile in care ne putem simti bine cu adevarat! Deocamdata insa, nu am luat nicio decizie. Avem de ales intre Republica Dominicana, Maldive si Egipt
”, a declarat actrita!


Pe Cristina Cioran o puteti vedea, de luni pana vineri la Kanal D, de la ora 10:00, moderand impreuna cu Paula Chirila, emisiunea “ Draga mea prietena !”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.