CUTREMURATOR! Un fotbalist a fost la un pas de moarte din cauza conditiilor unei clinici private

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 04:15

Cazul fotbalistului Lica Nunweiller, despre care familia spune ca a ajuns la un pas de moarte dupa ce a fost internat intr-o clinica privata, scoate la iveala lucruri cutremuratoare.

Fosti angajati ai institutiei povestesc ca primeau cel mult 10 seringi pentru tratarea a 20 de pacienti si un singur burete pentru igiena bolnavilor dintr-un pavilion. Ba, si mai socant, sustin ca erau obligati sa injumatateasca medicamentele cu care erau tratati pacientii.

Fosta angajata a clinicii spune ca imaginile i se par familiare si ca si pe vremea cand ea lucra acolo bolnavii beneficiau de acelasi tratament. Regulile, spune asistentul, erau impuse de doamna director, iar cine indraznea sa le incalce risca sa fie dat afara.

Iar detaliile socante nu se opresc aici. Fosta angajata sustine ca se facea economie inclusiv la seringi. Cat despre manusi... Infirmierele, ingrijitorii si asistentii erau nevoiti, potrivit marturiei, sa si le procure singuri. Asta, daca tineau la sanatatea lor.

Infectia cu proteus ar fi fost cunoscuta, mai sustine fosta asistenta. Isi aminteste cu groaza ca ei, cei care ingrijeau pacientii, incercau sa se fereasca fiecare cum putea.

Aceeasi fosti angajati ai clinicii spun ca in timp au gasit si o explicatie pentru leziunile adanci si greu de vindecat care apareau pe corpurile slabite ale bolnavilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Fostii angajati sustin ca felul

in care sunt tratati bolnavii lasa mult de dorit. Mai mult, spun ei, sunt aproape siguri ca tratamentele inumane au fost fatale in anumite cazuri.

Pana in acest moment conducerea clinicii private nu a oferit niciun punct de vedere oficial, desi a sustinut ca domnul Lica Neunweiller a fost ingrijit ca la carte.