A ajuns la capatul puterilor? Bianca Dragusanu e DISTRUSA! A izbucnit in LACRIMI

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:30

Ar trebui sa treaca prin cea mai frumoasa perioada a vietii, iata insa ca are parte numai de necazuri!

Trista si abatuta! Asa au surprins-o paparazzi pe Bianca. S-a plimbat putin pe holurile unui mall din Capitala si a vorbit la telefon. Nu a zambit deloc si parea ingandurata.

Intr-un moment in care nimeni nu credea ca o vede, Bianca s-a apropiat de o oglinda si parea ca vrea sa ascunda urmele unor lacrimi. Ce s-a intamplat oare atat de grav incat sa ii provoace o asemenea stare?

"Era trista, debusolata, nu stia nici ea ce sa faca.

Colegii mei au tras cateva cadre cu ea. Ulterior m-am uitat cu atentie la ea si am vazut ca avea rimelul intins la ochi. Bianca niciodata nu are astfel de probleme, ea mereu e atenta la orice detaliu. Am abordat-o, am crezut ca a patit ceva. Am intrebat-o daca este in regula. S-a umplut de lacrimi si a evitat sa mai vorbeasca cu mine", a spus unul dintre paparazzi prezenti la fata locului.


"Bianca cea pe care o vedem la o televizor este cu totul alta fata de cea din viata reala. S-ar putea sa vedem o suferinta falsificata, un disconfort falsificat. Nu stim cat la suta din aceasta suferinta poate fi reala", a spus Mircea N. Stoian.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”