Ana-Maria Barnoschi: „Imi doresc doi copii, o fata si un baiat“

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:30

Ana-Maria Barnoschi: Sunt foarte bucuroasa ca am avut sansa sa iau parte la acest proiect alaturi de Madalin Ionescu si de Adelina Pestritu. Acestia sunt doi perfectionisti, de la care “fur” cat de multe pot. stiti cum se spune, meseria se fura, nu se invata! (rade)

Ti se pare mai greu sa prezinti live o emisiune?

Intr-adevar, este mai dificil sa faci parte dintr-o emisiune care transmite in direct, decat din una care se inregistreaza.

Emotiile sunt foarte mari, asteptarile din partea publicului pe masura, insa aceasta experienta ma pregateste pentru cariera pe care mi-o doresc in televiziune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Cum este sa lucrezi cu Liviu Varciu, cu Adelina Pestritu si cu Madalin Ionescu? Cu care dintre ei te intelegi mai bine?

Ma

inteleg foarte bine cu toti colegii de la Kanal D, insa cu Liviu Varciu prezint “Roata norocului” de mai mult timp. Suntem deja la al 4-lea sezon, existand mai multe editii care au facut deliciul publicului. La “WOWbiz”, in fiecare seara, de luni pana joi, ma aflu in postura de “asistent Wowblitz”, un fel de purtator de cuvant pentru paparazzi, cei care surprind vedetele in cele mai inedite ipostaze.( Citeste continuarea interviului pe traiestemuzica.ro)