METODA cea mai RAPIDA prin care poti ramane insarcinata!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:39

Vrei sa ramai insarcinata cat mai repede si nu stii care este cea mai buna metoda fara a apela la medici? Iata ce trebuie sa faci.

Daca vrei sa ramai insarcinata cat mai repede trebuie sa respecti un minim program de somn. Adica sa dormi cate sapte ore pe noapte si e musai sa mergi la culcare si sa te trezesti la aceeasi ora, spun specialistii. Femeile care vor sa ramana insarcinate isi pot imbunatati sansele de a concepe un copil daca dorm intre sapte si opt ore pe noapte.


Faptul ca exista un program in viata femeii face sa sporeasca aceste sanse.
Academicienii spun ca cei care nu au un program regulat si nu dorm suficient timp isi vor injumatati sansele de a avea copii. Mai multi hormoni responsabili cu fertilitatea nu mai dau acelasi randament.

Modul de viata al femeii si dieta sunt si ele foarte importante intr-o sarcina, la fel si exercitiile sau de cate ori beau alcool. Somnul si faptul ca stai expus la lumina zilei au un impact serios asupra reproducerii.
( sursa foto shutterstock)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.