Viziunea de groaza asupra cutremurului care-i tulbura pe localnicii din Izvoarele!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:39

Exista vreo legatura intre seismul de 5,5 grade pe scara Richter produs acum 10 zile, tot in Vrancea, dar care s-a resimtit, de asemenea, in mai multe zone, inclusiv in Capitala si cel de aseara?

Si la Galati, seismele au continuat si azi-noapte. Aproape de miezul noptii, mai exact la ora 23:41, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 2,8 grade pe scara Richter, urmat, aproximativ o ora mai tarziu, de un alt seism cu magnitudinea de 2,6.

Oamenii din Izvoarele continua sa fie terorizati nu doar de bubuiturile care se aud din pamant, ci si de alte pericole care i-ar putea astepta.

Este viziunea de groaza care-i tulbura pe localnicii din Izvoarele, locul unde Pamantul se zgaltaie de cateva saptamani.

Daca pana acum, bubuiturile le dadeau fiori, bietii oameni sunt ingroziti la gandul ca s-ar putea confrunta cu o alta nenorocire.Si geologii iau in calcul posibile alunecari de teren in zona. Seismologii si geologii monitorizeaza in continuare miscarile tectonice din zona.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

 

Taguri: