Imagini de cosmar in Bucegi: Un urs tara corpul unui barbat in padure!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:40

Imagini de cosmar au vazut astazi jandarmii si salvamontistii care urcau cu telecabina spre platoul Bucegilor.

Un urs tara spre padure corpul inert al unui barbat. Au ajuns rapid in zona si au descoperit grozavia.Ceea ce trebuia sa fie o excursie pe munte s a transformat intr un sfarsit tragic pentru barbatul de 64 de ani din braila. Nicolae Munteanu a plecat sambata dimineata pe jepii mici, un traseu extrem de dificil din bucegi. Nu se stie cum a ajuns in prapastie, daca i s afacut rau sau daca a alunecat intr o clipa de de neatentie.

Cu greu jandarmii si salvamontistii au reusit sa scoata cadavrul barbatului din prapastie...Acasa, la Braila il astepta sotia care nu mai stia nimic de el de doua zile. Femeia e socata si spune ca barbatul iubea natura si deseori facea trasee pe munte. Sambata cand a plecat de acasa, parca ar fi avut o presimtire si si-ar fi dorit cu orice prêt sa-l convinga sa ramana acasa.

Deocamdata nu se stie daca barbatul a murit din cauze naturale, sau sfasiat de urs. Legistii vor stabili cu exactitate care a fost cauza mortii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.