Marcel Toader ar mai da o SANSA marii impacari! Gabriela Cristea spune DA?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:42

Marcel Toader a declarat in exclusivitate la WOWBiz ca fosta lui sotie arata acum exact asa cum isi doreste el. Mai mult, a spus ca nu exclude o posibila impacare.

Este insa prea tarziu? Gabriela Cristea se pare ca si-a gasit fericirea in bratele unui barbat mai tanar decat ea. Cu toate acestea, ii mai da o sansa fostului sot?

Prezenta in platoul WOWbiz, vedea a vorbit in premiera despre actuala ei relatie.

"Nu am simtit ceva din prima clipa in care l-am vazut. La prima emisiune nici macar nu m-am gandit ca va fi ceva.

Lucrurile au inceput treptat, treptat, mult mai incoace. Nu multa lume au avut ochi sa vada, insa cei apropiati au stiut. Nu stiu daca m-am lasat cucerita sau daca eu l-am cucerit pe el. Cred ca fiecare dintre noi a facut un pas. In orice caz nu s-a intamplat la serviciu".

Gabriela Cristea a adaugat ca se teme de reactiile presei dupa aflarea noii sale relatii.

"Ma tem de cuvintele pe care le folosesd jurnalistii.
Sunt cuvinte prea mari pentru o poveste atat de recenta. Nu ca imi este teama, dar mi se pare prea mult. Spre exemplu, m-a sunat cineva ieri si m-a intrebat daca ne-am declarat dragostea. Stati putini oameni buni, ca avem doar cateva luni".

Referitor la declaratiile de ieri facute de Marcel Toader, si la posibilitatea unei impacari, Gabriela Cristea a spus ca nu vrea sa anticipeze lucrurile in viata.


"Nu imi doresc sa anticipez lucrurile in viata, ci imi doresc sa traiesc lucrurile asa cum se intampla. In viata trebuie sa ne asumam lucrurile pe care le facem, si indiferent de deciziile pe care le luam ar trebui sa fim confortabili cu ele. Daca ar fi stiut sa ceara, probabil ca acum as fi fost inca langa el".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.