Chiar credeti ca marijuana nu face rau? Un student eminent s-a transformat intr-un zombie, apoi s-a sinucis fara niciun motiv

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:41

Matthew era un adolescent cu un viitor stralucit in fata, asta pana sa incerce marijuana. Vezi marturiile cutremuratoare ale unei mame care si-a vazut fiul cazand victima drogurilor asa zis usoare.

Mattew, un tanar in varsta de 20 de ani din Marea Britanie a sfarsit intr-un mod tragic dupa ce a incercat mai multe droguri asa zis usoare, printre care marijuana si cannabis. Proaspat devenit student, adolescentul a plecat din casa parinteasca pentru a-si lua viata in piept inca de la 17 ani ani. S-a mutat intr-o locuinta pe care o impartea cu mai multi prieteni din cercul sau.

Parintii sustin ca acesta a fost momentul decaderii sale.

Pana atunci fusese mereu un elev eminent, preocupat de invatatura, pasionat de sport si tot felul de activitati specifice unui tanar. La scurt timp dupa ce a inceput sa fumeze cannabis, Matthew a inceput sa aiba halucinatii. Devenise insuportabil de paranoic si nu se mai putea intelege cu parintii. Comportamentul sau s-a transformat rapid intr-unul agresiv. Raspundea urat si chiar sarea la bataie daca ceva nu era pe placul lui.

Ingrijorati si speriati, parintii l-au internat in spital. Aici a recunoscut in fata medicilor ca obisnuia sa fumeze droguri usoare, marijuana si cannabis. In ciuda faptului ca era bine pazit, iar medicii si asistentii il vizitau din ora in ora, Matthew s-a spanzurat in camera de spital. Moartea lui i-a luat prin surprindere pe parinti care nu pot intelege cum a putut face fiul lor una ca asta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Modul tragic in care a sfarsit tanarul a declansat un adevarat scandal in Marea Britanie.

Autoritatile au declansat o ancheta pentru a vedea cum a fost posibil ca un pacient sa isi ia viata in timp ce era internat in spital si se afla sub supraveghere medicala constanta. Doctorii au fost de parere ca drogurile i-au luat mintile.

L-am confruntat si a recunoscut. Am facut tot posibilul ca sa-l oprim, dar nimic nu a dat rezultate. Ne-a spus ca si prietenii lui fumeaza si ca este aceste droguri sunt inofensive.
Ultima data ne-a spus ca simte cum ceva se misca in corpul lui
”, au declarat cu durere parintii lui Matthew care sunt macinati de gandul ca nu au facut tot ce era necesar ca sa-si salveze unicul copil.