O cerere in casatorie cu adevarat magica! Cum si-a cerut o tanara iubitul in casatorie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 02:00

Cu ajutorul unui magician, o tanara si-a luat inima in dinti si l-a cerut ea de barbat pe iubitul ei. Iluzionistul a reaprins, astfel, scanteia dragostei intre doi iubiti.

Iluzionistul Tom London din Eastbourne, Anglia a ajutat-o pe Gillian Douse, o tanara in varsta de 34 de ani, sa puna in practica cea mai romantica cerere in casatorie. Cu toate ca majoritatea femeilor asteapta sa fie cerute de neveste, Gillian a vrut sa fie ea cea care il cere de barbat pe Bernie, alesul inimii sale.

Intreaga scena a avut loc la un restaurant unde Gilian si Bernie luau cina cu ocazia zilei de nastere a barbatului.

Pentru ca Gillian a vrut ca toul sa para spontan, magicianul a mers mai intai la alte mese unde a facut diferite trucuri ingenioase.

Cand a ajuns in dreptul cuplului, l-a rugat pe barbat sa isi scoata inelul pe care il purta pe unul din degete. A facut un truc magic, dupa care inelul a disparut. Ilizionistul i-a spus ca inelul nu se afla la el, ci la iubita lui in buzunar.
Aceasta a scos o cutie in care era, intr-adevar inelul barbatului.

Iar pana ca acesta sa se dezmeticeasca si sa aprecieze scamatoria, Gillian l-a si intrebat daca vrea sa fie sotul ei, spre deliciul celorlalti clienti.Lui Bernie nu-i venea sa creada ochilor! Era tot un truc sau intrebarea era pe bune? Raspunsul lui, un “Da” hotarat, nu a intarziat sa apara.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”