Acesti moldoveni cred ca au in curte o adevarata comoara: Un meteorit care valoreaza zeci de mii de euro!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2022, 21:20

Asa a inceput povestea meteoritului care a ajuns intr o buna zi in ograda sucevenilor care n au stiut ce i a lovit.

Piatra uriasa picata din cer ar mai fi stat mult si bine aruncata prin curte, daca cei doi soti nu ar fi vazut la televizor cum IN RUSIa bucatile de meteoriti cazuti recent se vând pe bani grei. Asa i a picat si moldoveanului nostru ideea ca ar putea avea in ograda o comoara.

Mai curioasa decat barbatul sau, doamna pletosu a luat bolovanul in sacosa de rafie si l a pus in fata unui specialist de la Observatorul Astronomic de la Suceava.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Dupa ce l-a intors si pe fata si pe dos, l-a mirosit si l a pipait, specialistul in geologie a dat verdictul care avea sa o lase pe proprietara bolovanului cu gura cascata.

Totusi in lume exista doar doua laboratoare care pot recunoaste adevaratii meteoriti... Unul se afla în Africa de Sud si altul în Statele Unite, asa ca sunt slabe sansele ca „bolovanul de la Bosanci" sa fie catalogat drept unul spatial.