Parlamentarilor nu li s-a parut important! N-au aprobat legea maririi alocatiilor la copii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:41

De la 42 de lei, la 200 de lei. Asa suna propunerea legislativa. Chiar daca nici asa nu ar fi fost o suma prea mare, ar fi fost, totusi, de aproape 5 ori mai mult decat pana acum.

Initiativa primise oricum aviz negativ din partea Comisiilor pentru buget-finant,e si munca ale Senatului. Decizia finala apartine insa deputatilor. Initiatorii acestui proiect au spus ca media alocatiei in Uniunea Europeana este de peste 200 de euro, fata de doar 9 euro, cat este in acest moment in Romania.

Mai rau e ca cel mic nu intelege ca statul ii vrea farfuria mai goala si indemnul "mananca tot sa cresti mare" ..nu prea mai e valabil in zilele noastre.

Ce poti sa cumperi cu cei 42 de lei?
Nu putem sa nu ne intrebam:"sa nu vrea oare statul roman oameni inteligenti si educati?" asta atata timp cat alocatia unui infractor condamnat care decide sa-si continue studiile este de 150 de lei lunar in perioada in care se afla in spatele gratiilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.