Imagini de colectie! Doi avocati s-au luat la bataie pe holurile tribunalului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:41

Asa ceva rar ti-e dat sa vezi! Doi avocati sunt protagonistii unei batai care a avut loc chiar pe holurile tribunalului din Cluj.

Imaginile ii surprind pe aparatori in fata salii de judecata. Priviti cum cel inalt sare la colegul sau. Suparat, cel din urma riposteaza. Isi impinge rivalul, dar nu reuseste sa-i faca fata. Ba chiar, ramane fara roba, iar geanta ii cade pe jos.

Norocul a facut ca la cateva clipe dupa ce a inceput bataia sa iasa doua persoane din sala de sedinte. Acestea i-au despartit imediat, dar..sa

nu credeti ca spiritele s-au calmat!
Avocatul este linistit doar cateva momente, timp in care celalalt aparator apuca sa isi traga sufletul. Nu pentru multa vreme, pentru ca e lovit din nou.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

De 3 ori s-a intors din drum avocatul suparat.

Un al treilea ins il tine de maini, cat celalat sa scape. Teafar, dar cam sifonat. Motivul pentru care s-a ajuns aici ar fi un contract in valoarea de peste 200.000 de euro. Cei doi avocati s-ar fi aflat in tabere diferite in timpul procesului de desfiintare a lui si, din spusele martorilor, barbatii s-ar fi certat si in sala de judecata. Deocamdata, avocatul palmuit nu a depus nicio plangere la Baroul Cluj.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.