Ileana Badiu iti spune ce inseamna cu adevarat o cura de detoxifiere si cum se face CORECT!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:43

Ileana Badiu i-a povestit lui teo cum a icneput cura de detoxifiere si cum a reusit sa arate impecabil la 40 de ani.

"Am facut efoturi mari atunci cand am decis sa ma detoxifiez. Acum o fac odata la 6 luni. In acest timp in intoxic la loc, cu tutu, cafea si altecele. Nu imi propun sa traiesc facandu-mi un obicei din asta. Cand simt ca trebuie, faca aceasta cura de detoxifiere", a explicat Ileana.

"Nu poti sa o faci acasa. Trebuie sa faci si clisma.
Detoxifierea presupune stoparea sistemului digestiv. O cura dureaza 7 zile, timp in care trebuie sa mananci numai zemuri, sucuri. Trebuie sa fii asistat de o persoana avizata, nu poti sa faci asta acasa. Zemurile trebuie sa fie formate din plante verzi, care contin multe minerale. Ideea e ca daca in paralel cu acest procedeu de a bea suc, ceea ce inseamna stoparea digestiei, tot sangele care pompeaza in colon si in sistemul digestiv si celelalte organe.
Ori daca nu faci clisma, daca nu elimini ce e nociv, practic iti intoxici propriul organism. In plus, trebuie sa mai faci si sport"
, a spus Ileana.

"Am vazut un documentar in care se vorba despre detoxifiere. M-am dus la clinica fiindca nu reuseam sa slabesc, desi mancam foarte putin", a spus ea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.