Tragedie! Un muncitor a fost ucis intr-o groapa de o masina

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2020, 01:05

Politistii au spus ca trei muncitori se aflau pe margine, iar al patrulea era in groapa.

Soferul, care conducea un Fiat, a lovit mai intai doi muncitori si apoi a cazut peste cel aflat in groapa.Cele doua victime au fost duse cu echipaje SMURD la spital. Apa Vital a folosit doar indicatoare de drum ingustat in loc de balize de semnalizare si indicatoare de ocolire.

Muncitorul strivit de masina a murit. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din culpa comuna a Apa Vital, care nu a semnalizat corespunzator zona de lucru, si a soferului, care circula cu viteza mare.

Oamenii legii au spus ca acul vitezometrului s-a oprit la 85 km/ora.

Muncitorul ranit este in stare grava. Medicii il resusciteaza de aproximativ 20 de minute. Muncitorii au folosit un excavator ca sa scoata masina din groapa.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Un sofer ghinionist

si-a interupt fortat traseul cand a ajuns pe B-dul Tudor Vladimirescu, in apropiere de Podu de Fier. El a intrat intr-o groapa Apa Vital in care erau trei muncitori. Din nefericire, botul masinii a strivit un muncitor, care este in stare grava acum. Soferul a spus ca a incercat sa evite groapa. Vom reveni cu informatii.

 

Taguri: