VIDEO DE SENZATIE! A inotat 75 m sub gheata fara echipament. O cursa care il putea costa viata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 00:50

Un tanar a realizat o performanta greu de egalat! El a reusit sa inoate 75 m sub gheata, fara echipament, in apa a carei temperatura nu depasea 5 grade Celsius.

Este uimitor ceea ce a facut acest sportiv! S-a angajat intr-o cursa neconventionala de inot sub gheata fara echipament. El a fost nevoit sa gaseasca o metoda care sa-l ajute sa inoate repede, dar fara a consuma prea mult oxigen. Nu era suficient ca a fost nevoit sa reziste atata timp fara sa respire, a mai avut de indurat si o apa rece care iti facea sangele sa inghete in vene.

Am gasit echilibrul perfect dintre miscarile corpului si ritmurile respiratiei, astfel incat sa nu pierd prea mult oxigen. Ideea era sa alunec cat mai mult in apa ”, a dezvaluit tanarul sportiv dupa terminarea cursei. Urmariti un video de senzatie!

##VIDEO83075##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: